Malli

Malli

Tietosuojakäytäntö

Artikkeli 1 – Yleiset ehdot

MonkeyMonkey Bvba, belgialaisena yrityksenä, soveltaa “8. joulukuuta 1992 annettua tietosuojalakia henkilötietojen käsittelyssä” sellaisena kuin se on muutettu “11. joulukuuta 1998 annetulla lailla” ja “13. kesäkuuta 2005 annetulla sähköisen viestinnän lailla”.

MonkeyMonkey Bvba ilmoittaa noudattavansa tämän tietosuojakäytännön mukaisesti Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679, joka annettiin 27. huhtikuuta 2016.

MonkeyMonkey Bvba ottaa vastuun henkilötietojesi käsittelystä.

Artikkeli 2 – Kerätyt henkilötiedot

2.1. Tiedot, jotka annat meille:

Luokka 1, [ilman rekisteröitymistä: IP-osoitteesi]
Luokka 2: [profiilinimesi, salasanasi, sähköpostiosoitteesi, kirjautumistietosi ja (mahdollisesti) profiilikuvasi;]
Luokka 3:[rekisteröityessäsi uutiskirjeeseen: sähköpostiosoitteesi]
Luokka 4: [evästeiden asettamisesta saadut tiedot: istunnon ID ja Wordfence Human Cookie]
Luokka 5: [osoitetietosi tilauksen yhteydessä]
Luokka 6: [….]

2.2.MonkeyMonkey Bvba voi saada henkilötietoja eri tavoin:

asentamalla evästeitä (katso alla);
rekisteröitymisesi ja verkkosivuston käyttösi aikana;

2.3 Verkkosivusto käyttää myös evästeitä, jotka keräävät tiettyjä henkilötietoja. Evästeiden käyttöä koskevat määräykset on esitetty artikkelissa 8.

Artikkeli 3 – Tietojen käsittelyn tarkoitukset

3.1. Yleiset tarkoitukset:

MonkeyMonkey Bvba käyttää saamiaan henkilötietoja ainoastaan alla mainittuihin tarkoituksiin:

Luokka 1: [verkkosivuston ylläpito ja parantaminen sekä anonymisoidun tilaston luominen (yksittäisten henkilöiden tai yritysten tunnistaminen ei ole mahdollista) perustuen MonkeyMonkey Bvban “oikeutettuun etuun” parantaa palveluaan ja verkkosivustoaan jatkuvasti;
Luokka 2: [tilisi hallinta verkkosivustolla ja foorumin käyttö perustuen sopimukseen, jonka olet pyytänyt, lähettämään sinulle suoramarkkinointiviestejä, jotka liittyvät vastaaviin ja vertailukelpoisiin tarjouksiin ja kampanjoihin. Voit kieltäytyä näistä viesteistä peruuttamalla tilauksen jokaisen suoramarkkinointisähköpostin lopussa. Käytämme tätä tietoa myös palveluidemme arvostelun kutsuun. Tätä tietoa käytetään laillisen perusteen 'Oikeutettu etu' mukaisesti.
Luokka 3: [suoramarkkinointiviestien, uutiskirjeiden, kampanjoiden lähettäminen perustuen nimenomaiseen ja etukäteen annettuun suostumukseen;
Luokka 4: [Istunnon tunnus, jota käytetään vain, jos ihmiset kirjautuvat sisään. Tarkistaakseen, onko käyttäjä ihminen eikä robotti, Wordfence Human Cookiea käytetään perustuen nimenomaiseen, etukäteiseen suostumukseen;
Luokka 5: [sinulle tilaamiesi tuotteiden toimitus- ja laskutustiedot, perustuen pyytämääsi palveluun.
Sinun ei ole pakko antaa meille henkilötietojasi, mutta sinun on ymmärrettävä, että tietyt palvelut eivät ole mahdollisia, jos kieltäydyt antamasta meille tiettyjä henkilötietoja.

3.2. Suoramarkkinointi:

Henkilötietojasi käytetään suoramarkkinointitarkoituksiin vain, jos annat siihen nimenomaisen ja etukäteen annetun suostumuksen (“opt-in”).

Jos olet antanut suostumuksesi ja sinut on lisätty MonkeyMonkey Bvban suoramarkkinointilistalle, MonkeyMonkey Bvba voi käyttää henkilötietojasi lähettämään sinulle markkinointimateriaalia sekä muita tietoja MonkeyMonkey Bvbast, hänen tuotteistaan ja/tai palveluistaan. MonkeyMonkey Bvba voi myös käyttää antamiasi henkilötietoja mukauttaakseen MonkeyMonkey Bvban tallentamia asiakirjoja.

Tämän suostumuksen voi peruuttaa milloin tahansa ilmaiseksi ja ilman perustelua napsauttamalla jokaisen markkinointisähköpostin lopussa olevaa peruutuspainiketta.

3.3. Luovutus kolmansille osapuolille:

Jos MonkeyMonkey Bvban toiminta järjestellään uudelleen tai luovutetaan osittain tai kokonaan, jolloin MonkeyMonkey Bvba järjestää uudelleen, siirtää, lopettaa liiketoimintansa tai jos MonkeyMonkey Bvba menee konkurssiin, henkilötietosi voidaan siirtää uusille yksiköille tai kolmansille osapuolille.

MonkeyMonkey Bvba yrittää, jos se on kohtuullisesti mahdollista, ilmoittaa sinulle etukäteen siitä, että MonkeyMonkey Bvba siirtää henkilötietosi kolmannelle osapuolelle, mutta sinun on tiedostettava, että tämä ei aina ole teknisesti tai kaupallisesti mahdollista.

MonkeyMonkey Bvba ei myy, anna vuokralle, luovuta henkilötietojasi eikä aseta niitä kolmansien osapuolten käyttöön, paitsi tässä politiikassa määrätyissä tilanteissa tai ellet anna siihen nimenomaista ja etukäteen annettua suostumustasi.

3.4. Lailliset vaatimukset:

Poikkeuksellisissa olosuhteissa voi käydä niin, että MonkeyMonkey Bvban on siirrettävä henkilötietosi tuomioistuimen määräyksen mukaisesti tai noudattaakseen pakollisia lakeja ja/tai asetuksia. MonkeyMonkey Bvba yrittää, jos se on kohtuullisesti mahdollista, ilmoittaa sinulle etukäteen, ellei tämän tiedon paljastaminen ole laillisesti rajoitettua.

Artikkeli 4 – Käsittelyn kesto

Säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi tarpeellisen ajan verran käsittelyn tarkoituksista sekä sopimussuhteesta riippuen sinun ja MonkeyMonkey Bvban välillä.

Erityinen tarkoitettu ajanjakso: 3 vuotta viimeisen viestinnän jälkeen

Artikkeli 5 – Oikeutesi

5.1. Pääsyoikeus ja oikeus saada kopio.

Sinulla on oikeus saada milloin tahansa vapaasti pääsy henkilötietoihisi sekä tietää, miten henkilötietojasi käytetään.

5.2. Oikeus korjata, poistaa ja rajoittaa:

Sinulla on mahdollisuus jakaa henkilötietojasi MonkeyMonkey Bvban kanssa. Sinulla on myös oikeus pyytää MonkeyMonkey Bvbaa korjaamaan, poistamaan tai täydentämään henkilötietojasi. Tunnistat, että kieltäytyminen tietojen jakamisesta tai näiden tietojen poistopyyntö tekee tiettyjen palvelujen ja/tai tuotteiden toimittamisen mahdottomaksi.
Voit myös pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

5.3. Oikeus vastustaa:

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun sinulla on siihen vakavia ja perusteltuja syitä.
Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä suoramarkkinointitarkoituksiin. Tässä tapauksessa erityistä perustelua ei vaadita.

5.4. Oikeus ilmaiseen tietojen siirtoon:

Sinulla on oikeus saada MonkeyMonkey Bvban käsittelemät henkilötietosi rakenteellisessa, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja/tai siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

5.5. Oikeus peruuttaa suostumus

Kun käsittely perustuu aikaisempaan suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa tämä suostumus.

5.6. Oikeuksien käyttäminen:

Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä joko sähköpostitse alla olevan lomakkeen kautta tai postitse osoitteeseen MonkeyMonkey Bvba, Wiedauwkaai 23F, 9000 Gent, Belgia tai käyttämällä verkkosivuston "Ota meihin yhteyttä" -linkkiä, mukaan lukien henkilötodistuksesi.

5.7. Automaattiset päätökset ja profilointi:

Henkilötietojesi käsittely ei sisällä profilointia, eikä sinua aseteta automaattisten päätösten alaiseksi.

5.8. Oikeus tehdä valitus:

Sinulla on oikeus tehdä valitus Belgian tietosuojavirastolle: Tietosuojavirasto, Drukpersstraat 35, 1000 Bryssel, Puh +32 (0)2 274 48 00, Faksi +32 (0)2 274 48 35, sähköposti: [email protected].
Tämä ei vaikuta mahdollisuuteen viedä asia siviilioikeuteen.
Jos olet kärsinyt vahinkoja henkilötietojesi käsittelyn seurauksena, voit tehdä vahingonkorvausvaatimuksen.

Artikkeli 6 – Turvallisuus ja luottamuksellisuus

6.1. Olemme ottaneet käyttöön teknisesti ja organisatorisesti soveltuvia turvatoimia välttääksemme henkilötietojesi tuhoutumisen, häviämisen, väärentämisen, muuttamisen, luvattoman pääsyn tai sattumanvaraisen kolmannen osapuolen ilmoittamisen sekä näiden tietojen luvattoman käsittelyn.
6.2. MonkeyMonkey Bvba ei ole millään tavalla vastuussa suorista tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat henkilötietojen väärästä tai sopimattomasta käytöstä kolmannen osapuolen toimesta.
6.3. Sinun tulee aina noudattaa turvallisuusstandardeja, esimerkiksi välttämällä kaikkea luvatonta pääsyä kirjautumis- ja pääsykoodiisi. Olet yksin vastuussa verkkosivuston käytöstä tietokoneellasi, IP-osoitteellasi ja tunnistetiedoillasi sekä näiden tietojen luottamuksellisuudesta.

Artikkeli 7 – Kolmansien osapuolien pääsy

Henkilötietojesi käsittelyä varten tarjoamme pääsyn henkilötietoihisi työntekijöillemme.
Takaamme samanlaisen suojelun tason asettamalla työntekijöillemme samankaltaiset sopimusehdot kuin tässä Tietosuojakäytännössä.

Artikkeli 8 – Evästeet

Artikkeli 9 – Evästeet

8.1. Mikä on eväste?

Eväste on pieni tiedosto, jonka MonkeyMonkey BV:n palvelin lähettää ja joka sijoitetaan tietokoneesi kiintolevylle. Vain me voimme lukea näihin evästeisiin tallennetut tiedot ja vain verkkosivustolla käynnin ajaksi.

8.2. Miksi käytämme evästeitä?

Verkkosivustomme käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita erottamaan mieltymyksesi muista verkkosivustomme käyttäjistä. Tämä mahdollistaa meille paremman kokemuksen tarjoamisen vieraillessasi verkkosivustollamme ja optimoi samalla verkkosivustoamme.

Äskettäisten lakimuutosten seurauksena kaikkien Euroopan unionin tiettyihin osiin keskittyvien verkkosivustojen on pyydettävä lupaasi käyttää tai tallentaa evästeitä ja vastaavia teknologioita tietokoneellasi tai mobiililaitteillasi. Tämä evästekäytäntö antaa sinulle selkeät ja täydelliset tiedot käyttämistämme evästeistä ja niiden tarkoituksesta.

8.3. Evästeiden tyypit:

Evästeet voidaan jakaa niiden alkuperän, toiminnon ja keston perusteella. Lainsäädäntö tekee pääosin eron toiminnallisesti tai teknisesti tarpeellisten evästeiden ja kaikkien muiden evästeiden välillä.
Verkkosivusto käyttää vain seuraavia evästeitä:

Functional cookies:

Name

Source

Function

Expiration Time

_ga Google Analytics vhe _ga cookie is used to uniquely identify you as a visitor to this site. This is achieved by generating two random 32-bit numbers and setting them in a cookie, no personal information or data is tracked. v Years
_gid

Google Analytics

The _gi cookie is used to distinguish users.

24 hours

_gat

Google Analytics

The _gat cookie is used to distinguish users.

Session

Non-functional cookies

Name

Source

Function

Expiration Time

__hjClosedSurveyInvites

Hotjar

Hotjar cookie. This cookie is set once a visitor interacts with a Survey invitation modal popup. It is used to ensure that the same invite does not re-appear if it has already been shown.

365 Days

_hjDonePolls

Hotjar

Hotjar cookie. This cookie is set once a visitor completes a poll using the Feedback Poll widget. It is used to ensure that the same poll does not re-appear if it has already been filled in.

365 Days

_hjMinimizedPoll

Hotjar

Hotjar cookie. This cookie is set once a visitor minimizes a Feedback Poll widget. It is used to ensure that the widget stays minimizes when the visitor navigates through your site.

365 Days

_hjDoneTestersWidgets

Hotjar

Hotjar cookie. This cookie is set once a visitor submits their information in the Recruit User Testers widget. It is used to ensure that the same form does not re-appear if it has already been filled in.

365 Days

_hjMinimizedTestersWidgets

Hotjar

Hotjar cookie. This cookie is set once a visitor minimizes a Recruit User Testers widget. It is used to ensure that the widget stays minimizes when the visitor navigates through your site.

365 Days

_hjIncludedInSample

Hotjar

Hotjar cookie. This session cookie is set to let Hotjar know whether that visitor is included in the sample which is used to generate funnels.

365 Days

xs

Facebook

Used in conjunction with the c_user cookie to authenticate your identity to Facebook.

90 Days

c_user

Facebook

Used in conjunction with the xs cookie to authenticate your identity to Facebook,

90 Days

datr

Facebook

Identifies browsers for purposes of security and site integrity, including for account recovery, and identification of potentially compromised accounts.

2 years

fr

Facebook 

Facebook’s primary advertising cookie, used to deliver, measure, and improve the relevancy of ads.

90 Days

m_pixel_ratio

Facebook 

Performance

Session

a11y

Facebook 

Performance

Session

act

Facebook 

Performance

Session

wd

Facebook 

Performance

Session

pl

Facebook 

Used to record that a device or browser logged in via Facebook platform.

90 Days

presence

Facebook 

Site Features and Services

Session

sb

Facebook 

Identifies browser for login authentication purposes.

2 Years

KiyOhcom

www.kiyoh.com

This cookie is used to integrate Kiyoh in our website. More info here.

/

__atuvc

www.kiyoh.com

This cookie is used to integrate Kiyoh in our website. More info here.

/

8.4. Lupa:

Kun vierailet verkkosivustollamme ensimmäisen kerran, sinua pyydetään hyväksymään erilaiset evästeemme. Jokaiselle luokalle voit sallia tai kieltää evästeet. Voit milloin tahansa muuttaa evästeasetuksia verkkosivustollamme olevan hyperlinkin kautta ja siten peruuttaa luvan.

Voit kieltäytyä evästeiden asennuksesta, kun käytät verkkosivustoa ensimmäisen kerran, valitsemalla tarjotussa ponnahdusikkunassa “Kieltäydy evästeistä”.

Voit estää evästeitä aktivoimalla selaimesi asetukset, jotka sallivat evästeiden kieltämisen. Näiden evästeiden hylkääminen voi vaikuttaa siihen, ettet pysty käyttämään joitakin verkkosivuston toimintoja.

Jos sinulla on lisää kysymyksiä tai huomautuksia henkilötietojen käsittelystä, ota yhteyttä MonkeyMonkey Bvbaan postitse alla olevan lomakkeen kautta tai postitse osoitteeseen [osoite] tai käyttämällä verkkosivuston "Ota meihin yhteyttä" -painiketta.

Lisätietoja evästeistä löytyy myös seuraavasta linkistä: http://www.allaboutcookies.org/

Lisätietoja online-käyttäytymiseen liittyvästä mainonnasta ja online-yksityisyydestä löytyy seuraavasta linkistä: http://www.youronlinechoices.eu/

Kuule muiden kokemuksia

94% suosittelee meitä, suositteletko sinäkin pian?

reviews
google review kiyoh review

16.932 Arvostelut

review star review star review star review star review star
80%
13492
review star review star review star review star review star
10%
1724
review star review star review star review star review star
3%
564
review star review star review star review star review star
3%
433
review star review star review star review star review star
4%
719

100% tyytyväisyystakuu

checkmarkKirjoitus- ja tulostusvirheiden takuu
checkmark30 päivän rahat takaisin takuu
checkmark12 kuukauden tuotetakuu
checkmarkAina Sopiva takuu
review star review star review star review star review star 10/10

Älskar att jag hittade eran hemsida, dröm skal!

Kimberly

Vahvistettu
Göteborg
Tänään
review star review star review star review star review star 10/10

Bra

Susanne

Vahvistettu
Bollnäs
Tänään
review star review star review star review star review star 10/10

Snabb leverans.

Uzma

Vahvistettu
Alingsås
Tänään
review star review star review star review star review star 10/10

Mycket nöjd

Anna

Vahvistettu
Hässleholm
Tänään
Kuvitus naisesta sanomassa: Hei! Olen Sofie ja täällä auttaakseni

500 000 tyytyväistä asiakasta, liitytkö pian heihin?

Onko sinulla kysyttävää? Olen tavoitettavissa maanantaista lauantaihin.